Zondag 3 oktober 2021

Bobbejaanlandtrail

Loopt jouw bedrijf mee?

Op zondag 3 oktober vindt de tweede editie van de Bobbejaanlandtrail plaats. Je vertrekt aan ‘t plezantste land voor een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen, langs de Kleine Nete en voorbij je favoriete attracties. Lopers van alle niveaus – zelfs de allerkleinsten – zijn meer dan welkom. Ben je nog op zoek naar de perfecte teambuilding of familiedag voor jouw werknemers? Dan is dit het event waar je naar op zoek bent! 

 

Op de Bobbejaanlandtrail verwelkomen we graag grote en kleine groepen die opzoek zijn naar een unieke ervaring. Wil je gezellig samen lopen met collega’s of ga je voor een all-in familiedag voor jouw personeel? We werken graag een voorstel op maat voor jouw organisatie uit!

Bobbejaanlandtrail 2021

De perfecte mix van business en FUN!

Bobbejaanlandtrail start kidsrun

Sport

Kidsrun – 5km – 12km – 16km

 

Met een korte, middellange en lange afstand is de Bobbejaanlandtrail toegankelijk voor alle lopers, zelfs voor de allerkleinsten!

2

Beleving

Inspanning & ontspanning

 

Na de inspanning kunnen lopers en supporters nog een hele dag samen nagenieten in

‘t plezantse land.

 

74941161_2558454087584785_5934380850031362048_n

B2Bobejaanland

Maak er een feest van

 

Op zoek naar een totaalpakket voor jouw bedrijf? Bobbejaanland werkt graag een voorstel op maat voor jouw organistie uit!

Unieke beleving voor lopers én supporters

De Bobbejaanlandtrail is een beleveningsevenement van de bovenste plank! Om niet enkel lopers maar ook supporters te laten genieten van deze unieke ervaring, ontvangt iedere loper 4 persoonlijke kortingscodes voor zijn of haar supporters op zondag 3 oktober. 

Supporterszone

Ontvang een voorstel op maat!

"Fros werkt steeds een concept uit zodat iedereen kan deelnemen. Met Umicore waren we al vaak van de partij, van een bedrijfstriatlon tot een jogging in Bobbejaanland. Hun activiteiten zijn absoluut een aanrader!"
Fabiola De Schutter
Umicore

Benieuwd naar wat Fros
voor jou kan betekenen?

pdf symbool fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles