Meet & Move

 

Sport beweegt ons letterlijk en figuurlijk! De spanning tijdens een wedstrijd gevolgd door de opluchting na het binnenhalen van dat cruciale punt, het genot van een ontspannende fietstocht, de uitdaging die je aangaat om al SUP’ent droog de overzijde te bereiken… . Er zijn talloze gevoelens die ons bewegen!

De voornaamste functie van sport is ons allen bekend: gezondheid. Bovendien heeft deze gezondheid ook een directe impact op je eigen functioneren binnen je organisatie. Wie gezond is voelt zich beter, presteert beter, is meer betrokken en wordt minder snel ziek. Waarom zouden we niet aan het bewegen gaan?

Dit is de uitdaging die we op zaterdag 25 september 2021 samen met jullie willen aangaan: beweeg je fit samen met je collega’s! Stel jullie eigen programma samen en kies hiervoor uit meer dan 20 verschillende activiteiten.

Place to be: het prachtige Blaarmeersen te Gent! Er zal ook een instuifprogramma zijn, waar je volop alle mogelijkheden van dit groene recreatiedomein kan ontdekken. Voor zowel jong als oud zal er heel wat te beleven vallen!


Datum

25 sep 2021, 8:00

Locatie

Recreatiedomein Blaarmeersen Gent

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Voorzieningen

Vestiaire
EHBO
Kleedkamers
Toiletten
Catering
Douches
Lockers
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp

Schrijf je meteen in

Datum

25 sep 2021, 8:00

Locatie

Recreatiedomein Blaarmeersen Gent

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Reacties zijn gesloten.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer die we je kunnen bieden.

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles