Bobbejaanlandtrail_LR-274

Bedankt voor je inschijving!

Hartelijk dank voor je inschrijving voor de 3e editie van de Bobbejaanlandtrail op zaterdag 1 oktober 2022. Een goede keuze, want wij maken er samen met jou en je supporters een fantastische en onvergetelijke dag van!

 

Kort voor de Bobbejaanlandtrail ontvang je 4 unieke actiecodes waarmee je supervoordelige tickets online kan aankopen voor jouw supporters op zaterdag 1 oktober. Deze unieke actiecodes ontvang je rond 15 augustus of 20 september in je mailbox.

 

Opgelet, in 2022 vindt de Bobbejaanlandtrail plaats in de namiddag. Enkel bij de Kidsrun is een dagticket voor Bobbejaanland inbegrepen. Wil je voor de start van de 5, 12 of 16 kilometer toch al enkele attracties meepikken? Gebruik dan één van de vier unieke actiecodes om een dagticket voor jezelf aan te kopen voor op zaterdag 1 oktober 2022.

 

Eind september ontvang je een mail met alle praktische info voor dit evenement.

 

Hou de Facebookpagina van Bobbejaanland zeker goed in de gaten om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes.

 

Succes met de voorbereidingen en tot zaterdag 1 oktober in Bobbejaanland! Heb je nog vragen of opmerkingen? Dit kan per mail naar jurgen.dewulf@fros.be met als onderwerp ‘Bobbejaanlandtrail’.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles