Bedrijven

Events & Teambuildings

Ontdek hier alle activiteiten voor bedrijven

SONY DSC

Echte teambuilding

Ben je graag ook eens onder de collega’s in een ontspannen sfeer, en beleven jullie al eens graag heel wat plezier tijdens een sfeervolle activiteit? Bij Fros kijken we in eerste instantie waar de noden en behoeften liggen van de werknemers, en gaan op basis daarvan aan de slag! Wij werken met heel veel plezier een aanbod op maat uit, van A tot Z.

 

Verder trachten wij jaarlijks een kalender aan te bieden vol aantrekkelijke activiteiten, toegankelijk en open voor iedereen. Onze sportieve activiteiten hebben altijd als doel mensen samen te brengen, te laten proeven van verschillende sporten en dit steeds op een gezellige en plezante manier. Het enige wat nodig is om te genieten van dit aanbod, is in te schrijven! Zo gemakkelijk kan het leven zijn.

 

Ontdek alles hieronder en je vindt ongetwijfeld iets om mee te scoren bij de collega’s! 

Een aanbod op maat van jouw bedrijf

Jouw klanten verwachten van jou dat je flexibel bent? Jij verwacht van jouw personeel dat het flexibel is?

Waarom zouden wij bij Fros dan niet flexibel kunnen zijn? Jawel, en met plezier zelfs!

Heb je een specifiek verzoek voor een sportactiviteit, een competitie of een teambuilding op maat, dan gaan wij daarmee aan de slag.

We organiseren zelfs sportdates voor jou. 

Sportdagen en teambuildings

Je vindt vooral de eigen collega’s uitdagend en zou elkaar graag (nog) beter leren kennen?

Dan werken wij, in overleg met jullie, volledig op maat gemaakte sportdagen of teambuildings uit voor de collega’s onderling. 

 

Geen idee is te wild voor ons. 

De gehele praktische organisatie nemen wij met veel plezier voor onze rekening! 

Sportdating

 

Je wil het eens ‘op een ander’ zoeken? Bij ons hoeft dat niet eens stiekem en we werken met plezier mee als koppelaar. 

 

Wij gaan niet alleen op zoek naar een geschikte activiteit, maar zoeken in de gewenste regio ook één of meerdere bedrijven als ideale sportdate. En dan is het aan jullie om het af te maken tijdens bv. een wedstrijdje zaalvoetbal. 

Fros Business

 

Ontbrekende kinderopvang tijdens vakanties, beweegarmoede in de werkomgeving, leegstand in de nabije sportaccommodaties, moeilijk tot sport komen door ploegenstelsels, etc. 

 

Dit nieuw concept bij Fros is er eentje dat inspeelt op vele opportuniteiten, 100% afgestemd op de noden en behoeften van alle stakeholders!

Inspiratie voor sportdagen en teambuildings

Sporttornooi in traditionele sporten

Voetbal, indoor soccer, beachvolleybal, volleybal, badminton, tennis, petanque, basketbal, kubb, bowling, …

Initiaties in innovatieve sporten

Padel, spikeball, sportschieten, biatlon, skate, Ultimate Frisbee, You.Fo, Pickleball, aikido, jiu jitsu, …

Alternatieve    teambuildings

Een quiz, bijlwerpen, Archery Tag, hindernissenparcours, volksspelen, ‘Wie is de Mol?’, een VR-beleving, … 

Serre 2

After work

Even samen ontspannen onmiddellijk na het werk, en dit op het werk? 

Dat kan uiteraard ook! Er zijn tal van mogelijkheden om beweging én gezelligheid tot aan de werkvloer te brengen. Zo hoeft niemand zich nog te verplaatsen en kan iedereen op eigen tempo aansluiten.  

 

Op jullie eigen locatie de mogelijkheid bieden om na de werkuren samen op een informele manier de dag af te sluiten, dat vinden wij alvast een absolute aanrader. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een mobiele petanquebaan aan te leggen in of aan het gebouw. Een balletje gooien, terwijl eentje drinken en gezellig verbinden met elkaar… Meer is er soms niet nodig!

"Vandaag op het werk opnieuw lovende reacties gekregen over de teambuilding. Een algemene appreciatie van de groep voor wat jullie in elkaar hebben gestoken!"
Gwenn Waerlop
CEVAC UGent

Evenementen voor bedrijventeams

Ontdek hier alle evenementen speciaal georganiseerd voor jou en je collega’s!  

Zowel organisaties die door Fros georganiseerd worden, als door de Europese of Wereld Bedrijfssportfederatie kan je hier terugvinden.

No event found!

Internationale events

Ook bij Fros kan je op je eigen niveau sporten op het internationale toneel, tegen buitenlandse tegenstanders. Het ultieme doel is vooral om over de grenzen heen te blijven sporten, maar we leren ook van elkaar via de European Meetings of Company Sport (Erasmus+ Project, financieel ondersteund door de Europese Commissie). 

 

Dit soort events geeft je bedrijf dat tikkeltje extra cachet, en het is bovendien de perfecte omgeving om te netwerken en je bedrijf in de kijker te zetten! 

Om de twee jaar organiseert de Europese Bedrijfssportfederatie, waarvan Fros lid is, de Europese Bedrijfssportspelen. De jaren ertussen is het aan de Wereld Bedrijfssportfederatie voor de Wereld Bedrijfssportspelen. Zo gebeurt het dat er elk jaar een soort van mini  Olympische Spelen plaatsvinden voor bedrijven, telkens in een andere gaststad. 

In 2017 ontving Gent als gaststad ruim 5.000 deelnemers, afkomstig uit 21 Europese landen, verspreid over 23 competities. 

 

Voorwaarden?

  • Om deel te kunnen nemen moet je als bedrijf aangesloten zijn bij Fros Multisport Vlaanderen
  • Deelnemen als bedrijf kan vanaf 1 deelnemer

Komende edities?

Hoe zouden ze in het buitenland denken over bedrijfssport? Hoe pakken ze het daar aan op de werkvloer? En hoe hebben ze daar de beleidsmakers ervan kunnen overtuigen om meer belang te hechten aan bedrijfssport? Kortom: wat kunnen we leren van andere landen? Tijdens de European Meetings of Company Sport staken we de koppen bij elkaar om het bewustzijn rond lichaamsbeweging te vergroten. Het ultieme doel is te evolueren naar een ‘Active Workplace’ certificaat, waarbij we de voordelen van bedrijfssport willen kenbaar maken en erkennen! 

 

Leer hier meer over de European Meetings of Company Sport!

Foto's website (standaard) - deel 2 (8)

Beleven, het hele jaar door!

Een leuke fiets- of wandeltocht samen met je collega’s en andere bedrijven uit de omgeving, een spannende quiz-avond of misschien zelfs eens een cultureel uitstapje. Kan het jou allemaal wel smaken? Dan ben je bij onze recreatie afdelingen aan het juiste adres. 

Afhankelijk van de regio bieden ze tal van recreatieve, maar vooral gezellige activiteiten aan waar jouw bedrijf aan kan deelnemen. Bovendien ondersteunen zij vaak ook extra bij deelname aan een internationaal event. 


Fros heeft recreatie afdelingen in: 


  • Antwerpen (KSAH) – Website
  • Brussel (BBO)
  • Oost-Vlaanderen (BSOV)
  • West-Vlaanderen (WBO)
  • Limburg (KLBS)

Klinkt dit als muziek in de oren? We brengen je graag in contact!

Heb je een vraag over onze activiteiten?

fros megafoon

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles