Sporten

Zaalvoetbal

Voor mannen én vrouwen!

Fros Leuvens Zaalvoetbalverbond

Wil je lekker een potje kunnen zaalvoetballen, en bij voorkeur in georganiseerd verband? Je kan als zaalvoetbalclub gewoon aansluiten bij Frosmaar je kan daarbij ook kiezen of je als ploeg wil deelnemen aan de competitie van het Fros Leuvens Zaalvoetbalverbond.   

 

Het Fros Leuvens Zaalvoetbalverbond (LZV) is een recreatieve zaalvoetbalcompetitie in regio Leuven. De nadruk ligt op het recreatieve, om veel te spelen en maximaal plezier te beleven aan de wedstrijden. 

Ontwerp zonder titel (43)
"Wij spelen al 10 jaar of langer bij LZV wegens de aangename organisatie en leuk verbond dat een ludieke zaalvoetbalsfeer creëert, waarin het leuk is te vertoeven en je favoriete sport te beoefenen met vrienden en familieleden. Wij hopen dat we er nog enkele jaren kunnen bijdoen!"
Meuris
Bottom united
Ontwerp zonder titel (47)

Gemengde competitie

Elk seizoen (van september tot mei) organiseert Fros voor de ingeschreven ploegen een competitie per reeks, alsook een bekercompetitie. Alle wedstrijden gaan door onder begeleiding van een scheidsrechter. 

Uniek aan deze competitie is dat er gemengd gespeeld kan worden. Dames zijn dus meer dan welkom in onze competitie met momenteel, nog hoofdzakelijk, mannelijke ploegen. Damesploegen zonder mannen zijn natuurlijk ook meer dan welkom. 

Sluit je graag aan?

Nieuwe ploegen zijn steeds welkom bij Fros! Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden om aan te sluiten bij een competitie of ploeg bij jou in de buurt.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles