Sporten

Zaalvoetbal

Voor mannen én vrouwen!

Zaalvoetbal

Wil je lekker een potje kunnen zaalvoetballen, en bij voorkeur in georganiseerd verband? Je kan als zaalvoetbalclub gewoon aansluiten bij Frosmaar je kan ook aansluiten bij de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup!

 

Blijf je graag regelmatig met vrienden voetballen zonder de druk van een coach, maar wil je niet te maken hebben met dure competities en agressieve tegenstanders? De Liefhebbers Zaalvoetbal Cup biedt een alternatief met een focus op puur voetbalplezier, wat resulteerde in een snelle groei naar 937 clubs en de status van de grootste zaalvoetbalfederatie in Vlaanderen.

LZV-cup Liefhebbers Zaalvoetbal Cup

Waarom kiezen voor de LZV Cup?

Je betaalt de helft van de kosten van andere zaalvoetbalbonden, omdat er geen geld wordt verspild aan onnodige zaken. Zo blijft er veel over om samen na de wedstrijden nog wat na te praten bij een glas.

Het oprichten van je eigen zaalvoetbalclub is eenvoudiger dan ooit zonder vergaderingen of papierwerk. Alleen e-mail, een gebruiksvriendelijke website en persoonlijke ondersteuning door het klein LZV-team blijven er over.

Geen scheidsrechters maar toch fiarplay? Omdat ploegen wekelijks elkaars sportiviteit beoordelen en het team van LZV bijstuurt. Wie zich niet aanpast wordt uit de LZV Cup gezet. Iedereen weet dat, en daarom werkt het ook!

LZV-Cup

Waar wacht je nog op?

Als jullie een vriendengroep zijn die waarde hecht aan voetbal en een goede sfeer, overweeg dan om snel je eigen zaalvoetbalploeg op te richten. Voor vragen kun je altijd contact opnemen via krisverbert@gmail.com.

 

En onthoud, je hoeft niet op zoek te gaan naar de beste voetballers om mee te doen. In de LZV Cup spelen alle spelers gewoon met hun vrienden, inclusief de minder ervaren spelers, en er zijn geen clubs die jaarlijks hun team drastisch vernieuwen door transfers.

 

Aarzel niet, doe gewoon mee.

Wat zeggen de ploegen over LZV Cup?

Sluit je graag aan?

Nieuwe ploegen zijn steeds welkom bij Fros! Aarzel dus zeker niet om contact met ons op te nemen, dan bekijken we samen de mogelijkheden om aan te sluiten bij een competitie of ploeg bij jou in de buurt.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles