Fros sportverzekering

Voor elke sporter de perfecte oplossing

Maak kennis met de Fros sportverzekering

Sporten is plezant. En met een goede sportverzekering wordt het alleen maar plezanter! Sportclub, individuele sporter of bedrijf? Dat maakt niet uit. Want Fros gaat samen met jou op zoek naar dé perfecte oplossing. Eentje die alle risico’s dekt – zodat jij zorgeloos kan sporten.

Foto's website (standaard) - deel 2

Zorgeloos sporten met een sportverzekering op maat voor iedereen

Van paardrijden tot voetbal en vechtsport… een goede sportverzekering is onmisbaar! Zo kan je niet alleen veilig en verantwoord sporten, maar krijg je ook meer zorgeloos sportplezier. Want sporten is nog plezanter als je een toegankelijke sportverzekering hebt die risico’s dekt.

 

Fros werkt samen met Ethias en biedt een uitgebreid basispakket aan op maat van sporters. Van burgerlijke aansprakelijkheid tot een lichamelijke ongevallenverzekering en allerlei opties waarmee je jouw pakket kan verpersoonlijken – wij staan jou bij op alle mogelijke manieren! Geen zorgen meer tijdens het sporten, want samen maken we dat je op en top verzekerd bent.

 

Wil je graag weten wat er allemaal verzekerd is met de Fros sportverzekering maar, misschien nog belangrijker, ook wat niet of niet automatisch verzekerd is? Bekijk dan snel onze verzekeringshandleiding!

Voor elke sporter het perfecte pakket op maat – wat is het jouwe?

Fros is er voor iedereen.

 

En met iedereen bedoelen we ook écht iedereen.

 

Want of je nu individueel sport, jouw werknemers wil aanzetten om meer te sporten of een sportkamp of sportclub leidt… ook voor jou is er een perfecte verzekeringsoplossing op maat. Kies één van onderstaande opties, helemaal afgestemd op de normen van Sport Vlaanderen, of stuur ons een mailtje voor een persoonlijk voorstel. Sportplezier verzekerd!

Foto's website (standaard) - deel 2
Foto's website (langwerpig) - Bente

Sportverzekering voor sportclubs

Loopt er tijdens het sporten toch iets mis en is één van je leden gekwetst geraakt? Dan hoef je je geen zorgen te maken! Met een goede sportverzekering dek je risico’s waardoor je als sportclub gewoon zorgeloos weer verder kan voetballen, paardrijden of badmintonnen. Daardoor worden je clubactiviteiten, competities en andere sportavonturen nog plezanter.

Sportverzekering voor bedrijven

Welzijn op het werk wordt steeds belangrijker en sporten mag niet ontbreken! Wil je jouw medewerkers graag een hart onder de riem steken? Met de sportverzekering van Fros geniet jouw team van een extra garantie om zorgeloos te sporten – zowel binnen als buiten de werkuren.

Foto's website (standaard) - deel 2
Foto's website (standaard) - deel 2

Sportverzekering voor individuele sporters en families

Individueel sporten of met de hele familie – dát is pas genieten! En met een goede verzekering doe je dat ook met een gerust hart. Risico’s worden ingedekt en de administratie belandt bij iemand anders op tafel, waardoor je nergens aan hoeft te denken en gewoon fun kan hebben!

Sportkampen en evenementen

Ben je lid van Fros en organiseer je een sportkamp of event? Wij nemen met plezier alle verzekeringsrompslomp op ons zodat jij met een gerust hart een onvergetelijk kamp of event in elkaar kan boksen.

Een sportongeval? Dat lossen we gemakkelijk op!

Dankzij onze ongevallenverzekering hoef je je als sportvereniging of solo-sporter geen zorgen te maken wanneer je jouw enkel verstuikt of als iemands bril kapot gaat bij een lichamelijk ongeval tijdens het sporten. Na een eenvoudig aangifte worden medische kosten en schade aan bril terugbetaald.

Aangifte doen na verwonding tijdens het sporten? Volg volgend simpel stappenplan:

  1.  Vul het aangifteformulier in en beantwoord enkele vragen m.b.t. het ongeval. Bekijk goed welke polis je hebt. Sportclubs hebben steeds de Fros polis P of P+, bedrijven kunnen ook B of B+ hebben.
  2.  Ga binnen de 48 uur langs bij een arts en laat het geneeskundig getuigschrift invullen.
  3.  Bezorg de ingevulde ongevalsaangifte binnen de 14 dagen aan Fros (leden@fros.be).
  4.  Is alles in orde? Dan sturen we het dossier door naar verzekeringspartner Ethias.
  5.  Je ontvangt een mailtje ter bevestiging van Ethias met een persoonlijk dossiernummer en extra informatie m.b.t. de volgende stappen en afhandeling van jouw dossier.
  6. Is jouw dossier volledig? Dan ontvang je zo snel mogelijk jouw vergoeding.
Foto's website (langwerpig) - Bente

Flexibele sportverzekering?

Fros werkt nauwgezet samen met sportclubs, bedrijven en individuele sporters, waardoor we een uniek verzekeringspakket kunnen samenstellen dat aan ál jouw vragen beantwoordt. We begeleiden je doorheen het hele proces, nemen alle administratieve rompslomp van je over en bieden een oplossing die financiële risico’s dekt, waardoor je geen zorgen meer hebt en sporten nog leuker wordt!

vlag fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles