Teams & Individuen

Ontdek ons aanbod

Voel je thuis bij Fros

Je loopschoenen aantrekken na een zware dag op het werk, een zondagse fietstocht met familie of een spelletje zaalvoetbal met je vrienden. Je hoeft niet altijd aangesloten te zijn bij een sportclub om aan sport te doen en dat weten we bij Fros maar al te goed. Individuele sportbeoefening wint de laatste jaren aan belang en dat kunnen we alleen maar aanmoedigen.

 

Fros laat individuele sporters en teams niet links liggen. We organiseren toegankelijke evenementen voor familie, vrienden en collega’s, en kunnen jouw team in contact brengen met gelijkgezinden voor een recreatieve competitie of toernooi. Daarnaast kunnen we je ook administratief ondersteunen en zorgen we ervoor dat je zorgeloos kan sporten dankzij onze goede sportverzekering.

Foto's website (standaard) - Bente
Foto's website (standaard) - Bente

Organisatie en ondersteuning van competities en toernooien

Wil je met je sportclub deelnemen aan een wedstrijd of toernooi?

Fros organiseert en ondersteunt tal van recreatieve competities en toernooien in verschillende sportdisciplines. Bekom je graag unieke events of sociale matches waar je als team het beste van jezelf kan laten zien?

We denken graag met je mee!

Heb je een creatief idee voor een competitie of toernooi dat je zelf op poten wil zetten? Laat het ons weten en ontvang van ons de nodige downloads en alle hulp die je zoekt bij de organisatie van deze activiteiten.

Sportieve evenementen
voor jong en oud

Fros werkt niet alleen samen met sportclubs, bedrijven of koepels om competities en initiaties te organiseren. We nodigen je ook graag uit op onze unieke evenementen waar je kan proeven van al het beste dat sport te bieden heeft en misschien wel je nieuwe favoriete hobby ontdekt! Wat dacht je bijvoorbeeld van…

Laagdrempelige en brede participatie is onze focus bij elke organisatie, samen bewegen en vooral plezier beleven staat onherroepelijk centraal!

72481897_2528111933952334_6814370484491124736_o
Foto's website (standaard) - Bente

Licentiewerking

De meeste sporten kan je vrij beoefenen maar dit is niet altijd zo. Wie in Vlaanderen wil sportschieten bijvoorbeeld, moet in het bezit zijn van een sportschutterslicentie. Fros is door de overheid gemachtigd om sportschutterslicenties uit te reiken en staat paraat voor alle schutters, zowel de recreatieve als de wedstrijdschutter.

 

Beoefen je een sport waar je een licentie voor nodig hebt? Dan gaan we samen op zoek naar een sportclub waar je bij kan aansluiten en je sport zorgeloos kan beoefenen.

Aansluiten bij een sportclub

Sport je liever in clubverband en ben je nog op zoek naar een club om je bij aan te sluiten? Dan helpt Fros je graag op weg! 

Met meer dan 1.200 verschillende sportclubs in meer dan 50 verschillende sporttakken (van joggen tot basketbal, van wielrennen tot duiken, …),

vind je ongetwijfeld een club die bij jou past. 

Foto's website (standaard) - Bente (11)

Fros 24/7 verzekering

Bij sporten loopt soms wel eens iets mis, dus een goede verzekering is zeker geen overbodige luxe. Integendeel! Met de Fros 24/7 verzekering voor lifetime sporten geniet je van een sportverzekering op maat en beoefen je je favoriete sport zonder zorgen.


Meer weten over hoe
Fros jou, je gezin of team verzekeringsgewijs kan ondersteunen? Neem dan contact op voor een voorstel op maat. 

Zelf een club opstarten?

Sport je samen met vrienden, familie, kennissen… en wordt jullie groep alsmaar groter? Misschien heb je er dan wel al eens aan gedacht om jullie sportieve bende om te dopen naar een officiële club? 

Laat het idee jullie zeker niet afschrikken! Fros helpt je graag op weg.

ballon fros cta

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles