Bedrijven

Aanbod bedrijfssport

Ontdek hier wat Fros doet voor bedrijven

Bewegen met je collega's

Sporten, dat werkt. Of je nu ambtenaar, boekhouder, jurist, bouwvakker of verpleegkundige bent. Sporten werkt om in beweging te blijven, sporten werkt om banden aan te halen, sporten werkt om – jawel – beter te kunnen werken. 

 

Sporten is de ideale activiteit om je collega’s beter te leren kennen, én om (in team) die andere sportieve werknemers uit te dagen. Jullie daarin bijstaan, daar maken wij bij Fros een sport van.

 

Ontdek op deze pagina wat we bij Fros allemaal voor jullie in petto hebben op vlak van bedrijfssport.

Happy handsome fit men friends talking, smiling after workout in gym

Aanbod bedrijfssport

Organiseren jullie zelf activiteiten op het werk? 

Of laten jullie dit bij voorkeur over aan anderen zodat jullie aan niets anders hoeven te denken dan aan het sporten op zich? 


Bij Fros hebben wij reeds meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van sportactiviteiten, dus laat de praktische kant maar aan ons over! 

Bekijk eens wat we voor jullie in de aanbieding hebben, schrijf jullie in, en leun gerust achterover tot het tijd is om te gaan bewegen! 

Recreatieve competities

Voor bedrijven die graag op een regelmatige en duurzame manier actief wensen te zijn.

Events en teambuildings

Voor bedrijven die eens willen deelnemen aan een éénmalige sportieve en sfeervolle activiteit.

Sport op het
werk

Voor bedrijven die de voorkeur geven aan een sportbeleving op de werkvloer zelf. 

Foto's website (14)

Verzekering op maat van je bedrijf

Bewegen jullie al op regelmatige basis of zouden jullie dit graag doen in de toekomst? En willen jullie dit vooral op een veilige manier kunnen doen? Dan is de Fros sportverzekering de ideale trainingspartner. 

 

De Fros sportverzekering is een kwalitatieve en betaalbare sportverzekering en werd opgesteld op maat van alle soorten sportbeoefenaars binnen bedrijven. 

Als lid van Fros geniet je van een omvangrijke sportverzekering voor alle leden, inclusief sportclubondersteuning voor het volledige jaar. Je kan je aansluiten per kalenderjaar (van 01/01 tot en met 31/12) of per seizoen (van 01/09 tot en met 31/08 van het jaar nadien).

Stel de sportverzekering samen die bij jouw bedrijf past. Heb je een bedrijfsploegje dat speelt in competitie? Wens je jouw werknemers ook naast de werkvloer te verzekeren? Ga je met je bedrijf eens samen sporten in het buitenland? Jouw verzekeringspakket hangt af van jouw wensen. Laat ons gerust weten waar je precies naar op zoek bent, we helpen graag!

Je kan ervoor kiezen om alle personeelsleden te verzekeren, met of zonder familieleden. Ook wanneer je een eenmalige opendeurdag of sportactiviteit organiseert, kan je via Fros met wat simpele formaliteiten alle aanwezigen verzekeren.

Wanneer er tijdens het sporten iets voorvalt, wens je graag zo snel en vlot mogelijk geholpen worden. Wij zorgen voor een foutloze afhandeling van de ongevallen die bij ons ingediend worden, waardoor je je helemaal geen zorgen hoeft te maken als er een akkefietje zou plaatsvinden tijdens een sportactiviteit. 

Meer weten over hoe Fros jou verzekeringsgewijs kan ondersteunen? Neem contact op voor een voorstel op maat. 

Fros ondersteunt

Bij Fros kan je ook terecht voor verschillende vormen van ondersteuning! Heb je graag hulp bij het opstarten van een sportclub binnen je bedrijf? Heb je graag advies over gezond en ethisch sporten? Wens je als lid van Fros te genieten van leuke kortingen? We helpen jou steeds met alle plezier om alles zo gemakkelijk en toegankelijk mogelijk te maken! 

Ben je een bedrijf die in de startblokken staat van een beweegbeleid of sportinitiatieven binnen het bedrijf?

Wij helpen jou graag verder een gepaste werking op te zetten, door samen de bestaande noden en wensen te bekijken!

Hou je je administratie graag eenvoudig of krijg je graag ondersteuning op administratief vlak? Wij bieden jou de nodige hulp en adviezen met betrekking tot verzekering, vzw-wetgeving, GDPR, vrijwilligers, enzovoort!  

 

Bovendien beschikken wij over een online ledenportaal voor onze clubs, waardoor je gemakkelijk de gegevens van jullie lidmaatschap en ledenlijsten kan bewerken en raadplegen! 

Willen jullie iets organiseren en kunnen jullie wel wat expertise gebruiken? Wij kunnen helpen bij het organiseren/faciliteren van toernooien, competities, lessenreeksen, trainingen, recreatieve evenementen, initiaties, sportdagen, sportkampen, bedrijfsdagen, … en staan zelfs open voor nieuwe uitdagingen! 

Fros wil staan voor kwaliteit, en beloont dat ook graag! 

Jaarlijks worden er mooie budgetten voorzien ter ondersteuning van aangesloten clubs. Hiervoor werden verschillende fondsen uitgewerkt.

Volgende zijn interessant voor bedrijvenclubs:

 

  • Trainers- en Opleidingsfonds Fros (TOFF); Dit fonds werd in het leven geroepen om de opleiding van trainers en lesgevers te stimuleren. Op deze manier wordt kwalitatieve begeleiding binnen de clubs gestimuleerd. 
  • Bedrijfssportfonds (BSF): Deze middelen worden aangewend om Fros bedrijfssportkoepels en -afdelingen een rechtstreekse toelage toe te kennen, waardoor de organisatie en promotie van overkoepelende activiteiten zo optimaal mogelijk ondersteund kan worden.  

Wens je meer te weten over hoe Fros jouw bedrijf kan ondersteunen? 

Ontwerp zonder titel (4)

Ontvang je graag extra info over een specifiek aanbod?

fros megafoon

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles