Vraag het aan Frossie

Vind snel advies en antwoorden van onze klantendienst of stel een vraag!

Hoe helpt Fros jou?

Heb jij een specifieke vraag maar weet je niet waar het antwoord te vinden? Of zit je hoofd vol met vragen met betrekking tot sporten?

Dan is Frossie er voor jou om je te ontzorgen zodat jij je weer helemaal kan focussen op het plezier van het sporten zelf!

Via je laptop of je gsm, vind je op deze pagina heel snel een antwoord op al jouw vragen! En staat jouw antwoord er toch (nog) niet tussen? Je kan Frossie steeds al jouw vragen stellen, en er zal jou snel een antwoordje bezorgd worden!

Bij Fros staan de sport en de sporter centraal!

Sportclubs

Sportschieten

Bedrijven

Individuen

Sportclubs

Vind hier alle vragen met betrekking tot jouw sportclub. Deze vragen kunnen gaan over aansluiting, verzekering, subsidies, activiteiten, opleidingen, onze dienstverlening, en zo verder.

Voor meer informatie over subsidies kan je terecht op deze pagina van onze website. Daar vind je naast de voorwaarden om deel te nemen aan het Fros Fonds ook meer informatie over andere potentiële subsidiekanalen.

Als het gaat over een uitstap op initiatief van de club, dat geldt de Fros sportongevallenverzekering. Wanneer het gaat over een individuele/persoonlijke uitstap kan je geen gebruik maken van de sportverzekering.

Hiervoor kan je jaarlijks max. 2 blanco (naamloze) lidmaatschappen aansluiten, die worden pas ingevuld mocht iemand een ongeval hebben tijdens een proefles.

Bij de jaarlijkse heraansluiting van de club via het portaal krijg je de vraag of je blanco lidmaatschappen wenst, als je hier geen blanco leden aangeduid hebt kan je ze nadien enkel nog aanvragen via leden@fros.be.

Ultimate Frisbee Club winnen de wedstrijd
Corona-update sportschieten

Sportschieten

Aangezien onze sportschutters een hele grote groep zijn, hebben wij al deze vragen even apart gebundeld. Vind dus hier al jouw vragen met betrekking tot jouw dossier, jouw sportschutterslicentie, schietbeurten, uittreksels, enz.

Een validering van de sportschutterslicentie gebeurt jaarlijks, waarbij je een gele validatiesticker ontvangt om op de achterzijde van de sportschutterslicentie te kleven. Bij de vijfjaarlijkse hernieuwing van de sportschutterslicentie ontvang je een nieuwe - blanco - sportschutterslicentie.

Gelieve het aanvraagformulier 'Aanvraag nieuw sportschuttersboekje' in te vullen en dit, samen met een kopie van de eerste en laatste pagina van jouw sportschuttersboekje, aan ons te bezorgen via mail of post. Je krijgt van Fros een nieuw boekje via de post!

Alle aanvraagformulieren zijn hier terug te vinden.

De 12 schietbeurten dienen verspreid te zijn over minstens 2 trimesters. De sportschutterslicentie wordt opgedeeld in 4 trimesters, rekening houdend met de datum van uitreiking van de sportschutterslicentie. Wanneer jouw schietbeurten behaald werden in minstens 2 verschillende trimesters, ben je volledig in orde!

Bedrijven

Ben je een bedrijf? Dan vind hier alle vragen die specifiek voor bedrijven van toepassing zijn. Deze vragen kunnen gaan over een mogelijk lidmaatschap, verzekering, ons specifiek aanbod naar bedrijven, en meer!

Nee, dit is zeker niet verplicht. Jullie beslissen welke personen jullie aansluiten, en onder welke polis.

Een ongelukje tijdens het sporten is zo gebeurd, dus vanuit Fros willen we jouw bedrijf graag helpen en een oplossing bieden voor alle verzekeringsperikelen. Dat doen we samen met onze partner Ethias en hun flexibele en betrouwbare sportverzekering op maat van sporters. Geen zorgen meer tijdens het organiseren van of deelnemen aan sportactiviteiten, want met ons uitgebreide basispakket ben je als bedrijfssportclub op en top gedekt!

Lees hier verder voor meer info.

Absoluut! Per regio en sport bestaan er reeds enkele georganiseerde bedrijvencompetities waar je steeds kan bij aansluiten. Indien er vraag zou zijn naar een nieuwe competitie, ongeacht de sport of de regio, dan helpt Fros jou met plezier deze op te starten!

Foto's website (standaard) - Bente
Corona-update - 3 augustus

Individuen

Ben je een individu of een groepje individuen die graag sport(en), en je zit met vragen rond het Fros aanbod of je wenst wat meer wegwijs in het sportlandschap om te zien wat mogelijk is… Frossie helpt je met veel enthousiasme op weg!

Dat is absoluut niet nodig. Iedereen is altijd welkom! Het enige verschil is dat er voor onze Fros-leden vaak een kortingstarief wordt aangeboden.

Ja zeker! Bij sporten loopt soms wel eens iets mis, dus een goede verzekering is zeker geen overbodige luxe. Met de Fros 24/7 verzekering voor lifetime sporten (wandelen, lopen, fietsen, zwemmen, skaten, ...) geniet je van een sportverzekering op maat en beoefen je je favoriete sport zonder zorgen.
Meer weten over hoe Fros jou, je gezin of team verzekeringsgewijs kan ondersteunen? Neem dan contact op voor een voorstel op maat. 

Sport je samen met vrienden, familie, kennissen… en wordt jullie groep alsmaar groter? Misschien heb je er dan wel al eens aan gedacht om jullie sportieve bende om te dopen naar een officiële club? 

Laat het idee jullie zeker niet afschrikken, want Fros helpt je heel graag op weg!

Antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Neem contact op met ons team en krijg zo snel mogelijk alsnog een antwoord op jouw vraag!

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles