Over ons

Aanbod & diensten

Ontdek wat Fros voor jou kan betekenen

Wat kan Fros voor jou betekenen?

Een sportclub die op zoek is naar een goede sportverzekering, een bedrijf die een teambuilding wil organiseren, een zaalvoetbalploeg die een nieuwe competitie zoekt of een individu dat zorgeloos wil kunnen rolschaatsen. Allemaal zijn ze op zoek naar iets anders en toch kunnen ze allemaal bij Fros terecht. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat individuele sporters, teams, sportclubs en bedrijven zich helemaal thuis voelen in hun sport.

 

Afhankelijk van jouw noden, gaat Fros op zoek naar de juiste ondersteuning op maat. Hebben we het (nog) niet in-house? Ook dan helpen we je graag op weg in het sportlandschap!

Foto's website (standaard) - Bente

Fros is er voor...

Sportclubs
Bedrijven
Teams
Individuen
Foto's website (langwerpig) - Bente (2)

Onze dienstverlening

Bij Fros draait het helemaal om jou! Hoe we dat verwezenlijken? Door te luisteren. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw noden en gaan graag samen aan de slag.

 

Fros kan ondersteuning bieden op volgende vlakken:

Van paardrijden tot voetbal en vechtsport… een goede sportverzekering is onmisbaar! Zo kan je niet alleen veilig en verantwoord sporten, maar krijg je ook meer zorgeloos sportplezier. Want sporten is nog plezanter als je een toegankelijke sportverzekering hebt die risico’s dekt.

 

Fros werkt samen met Ethias en biedt een uitgebreid basispakket aan, op maat van alle sporters. Van burgerlijke aansprakelijkheid tot een lichamelijke ongevallenverzekering en allerlei opties waarmee je jouw pakket kan personaliseren – wij staan jou bij op alle mogelijke manieren! Geen zorgen meer tijdens het sporten, want samen zorgen we dat je op en top verzekerd bent.

Hou je je administratie graag eenvoudig of krijg je graag ondersteuning op administratief vlak? Wij bieden jou de nodige hulp en adviezen met betrekking tot verzekering, vzw-wetgeving, GDPR, vrijwilligers, enzovoort.

 

Bovendien beschikt Fros over een online ledenportaal waarin je je club- en ledengegevens op een eenvoudige en veilige manier kan beheren en raadplegen.

Enerzijds werkt Fros samen met sportclubs, bedrijven of koepels om competities en initiaties te organiseren, anderzijds nodigen we je ook graag uit op onze unieke evenementen waar je kan proeven van al het beste dat sport te bieden heeft en waar je misschien wel je nieuwe favoriete hobby ontdekt. Laagdrempelige en brede participatie is onze focus bij elke organisatie, samen bewegen en vooral plezier beleven staat onherroepelijk centraal!

 

Naast sportieve evenementen organiseert Fros jaarlijks verschillende sporttakgerichte opleidingen en bijscholingen voor trainers en bestuurders in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool, andere sportfederaties en sportclubs. 

Wil je als sportclub je favoriete sport promoten en nieuwsgierigen uitnodigen om eens te proeven van jullie sportactiviteiten? Fros ondersteunt je met veel plezier, want hoe meer mensen sporten, hoe leuker het wordt. De organisatie ligt in jouw handen, maar we helpen je graag op weg met draaiboeken, checklists of promotionele ondersteuning via onze eigen kanalen waar mogelijk. 

Met een goede financiële ondersteuning kan je als sportclub nog meer betekenen voor je leden. Maar waar vind je de geschikte subsidies en financiële steun? Je kan terecht bij verschillende instanties op lokaal, gemeentelijk, Vlaams, nationaal en internationaal niveau. Fros helpt je graag wegwijs worden doorheen het subsidielandschap en biedt zelf ook enkele kansen tot financiële ondersteuning aan via het Fros Jeugdsportfonds of het Trainers- en Opleidingsfonds Fros

Naast ons bestaande aanbod staat Fros ook steeds open voor nieuwe sporten, nieuwe ideeën en nieuwe ondersteuningsvormen. Zit je dus met een specifieke vraag? Aarzel dan zeker niet contact met ons op te nemen! Wij zijn alvast razend benieuwd naar hoe we jou kunnen verder helpen.

Lees hieronder wat dit concreet voor jou betekent of neem contact met ons op. Ons team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s staat helemaal klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat kan Fros voor jou betekenen?

Bij Fros willen we er niet enkel voor zorgen dat je veilig kan sporten door een uitgebreide sportverzekering aan te bieden, we willen er ook voor zorgen dat je zorgeloos je sport kan beleven samen met je vrienden, familie, collega’s… 

Ontdek hieronder hoe we dit doen:

Sportclubs Bedrijven Teams Individuen

Uitgebreide Fros sportverzekering (BA + LO)

Inclusief 24/24 verzekering voor "lifetime" sporten

X

X

X

X

Laat je ondersteunen door onze Fros coaches

die je met raad en daad bijstaan.

X

X

X

X

Beheer al je club- en ledenadministratie in het

online Fros Clubportaal.

X

X

(X)

Neem deel aan de verschillende Fros fondsen

en ontvang financiële ondersteuning voor trainers,

opleidingen...

X

(X)

(X)

Neem deel aan onze verschillende competities.

X

X

X

Bijzondere ondersteuning en aandacht voor

multisport aanbieders met aangepaste tarieven,

netwerk, ...

X

Participeer in Internationale events zoals de CSIT

World Sport Games en de European Company

Sport Games.

X

X

X

Ontvang ledenkorting op verschillende Fros

evenementen en activiteiten.

X

X

X

X

Ontvang korting bij verschillende erkende opleidingen

en bijscholingen (bv. bij het Dynamo Project).

X

X

X

Blijf op de hoogte van onze opleidingen, events,

activiteiten... via onze nieuwsbrieven en magazines.

X

X

X

X

...

 

PS: wist je dat Fros de noden van haar leden enorm belangrijk vindt? 

Pin je dus niet vast op bovenstaand aanbod en contacteer ons gerust voor een voorstel op maat! 

Wil je graag samenwerken?

Er komt heel wat kijken bij de administratie van een sportclub of de organisatie van een evenement, maar je krijgt er oh zo veel voor terug! 

En met de steun van een goede federatie geraak je daar allemaal door! Laat ons weten hoe Fros jou kan helpen.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles