Teams & individuen

24/7 verzekering

Beleef je sport in alle veiligheid

Fros 24/7 verzekering

Sporten op jezelf, samen met vrienden of met de hele familie – dát is pas genieten! En met een goede verzekering doe je dat ook met een gerust hart. Risico’s worden ingedekt en ook van de administratie hoef je je niets aan te trekken!

 

Samen met Ethias heeft Fros de 24/7 verzekering voor lifetime sporten waarmee je zorgeloos kan sporten. Deze verzekering is inbegrepen in het lidmaatschap van alle leden die bij Fros aangesloten maar kan je ook zonder sportclub, rechstreeks bij ons afsluiten.

Foto's website (standaard) - Bente
Foto's website (standaard) - Bente

Wat zijn lifetime sporten?

Lifetime sporten zijn sporten die je een leven lang kan beoefenen. Ze zijn voor alle generaties en de ideale vorm van beweging om te ontspannen of om je eens goed uit te leven! Onder lifetime sporten verstaan we volgende sporten:

Je kan deze sporten alleen beoefenen maar je mag ze ook in groep samen met  vrienden en familie beoefenen. 

Welke risico's zijn gedekt?

De burgerlijke aansprakelijkheid (BA) van de Fros 24/7 verzekering beschermt je tegen schade aan derden. Ethias zal, bij een verzekerd schadegeval, jouw belangen behartigen en verdedigen. 

 

Bekijk de algemene voorwaarden.

Uitgebreide dekking voor lichamelijke ongevallen die gebeuren tijdens sportactiviteiten in binnenland én buitenland, inclusief medische kosten en een kapitaal bij blijvende invaliditeit en overlijden.

 

Bekijk de algemene voorwaarden.

‘Een hart voor sport’ dekt hartfalen en beroertes in het kader van de sportactiviteit. De waarborg ‘Een hart voor sport’ is uitsluitend van toepassing voor de hartproblemen die zich plots uiten:

 

  • ofwel tijdens de verzekerde sportactiviteiten
  • ofwel tijdens de herstelperiode net na en op de plaats van de verzekerde sportactiviteit
  • ofwel op de normale terugweg van de verzekerde activiteit naar de woonplaats.
Subsidies voor sportclubs
Foto's website (standaard) - Bente (12)

Hoeveel kost de 24/7 verzekering

De bijdrage voor de sportverzekering is slechts 30 EUR voor een volledig jaar.

 

Let wel even op: ben je ook aangesloten bij een sportclub die aangesloten is bij Fros? Dan zit de Fros 24/7 verzekering reeds in je lidmaatschap en hoef je deze niet apart af te sluiten. Ook voor bedrijven kan dit het geval zijn maar hiervoor moet je even bij je werkgever navragen of je bedrijf een lidmaatschap inclusief verzekering heeft of niet.

Laat het ons weten!

Ben je op zoek naar een sportclub of competitie maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je zelf een te gek idee en ben je benieuwd hoe Fros jou hierbij kan helpen? We kunnen niet wachten om jouw verhaal te horen!

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles