Over ons

Werk samen met Fros

Fros is dé Vlaamse multisportfederatie waar je grenzen verlegt en kan genieten van een persoonlijke aanpak die volledig inspeelt op jouw wensen en noden. We geloven in een actieve, duurzame en levenslange sportbeleving en helpen sporters en clubs waar nodig.

Meer dan 80.000 sporters

Meer dan 1.000 sportclubs

Meer dan 50 sporten

"Fros Multisport Vlaanderen, zelden zo een gemotiveerd en spontaan team ontmoet in mijn reeds 20-jarige aanwezigheid binnen deze federatie. Hulpvaardig in alle mogelijke aspecten, steeds een vriendelijke en sympathieke ontvangst met een oplossing of ondersteuning tot resultaat op je vraagstelling. Top team met het hart voor sport en zijn beoefenaars op de juiste plaats, aan alle medewerkers van Fros proficiat en bedankt voor jullie tomeloze inzet."
Danny Daem
fudoshin goshindo antwerpen
Ontwerp zonder titel (46)

Een persoonlijke aanpak?
Bij Fros sport je op jouw manier!

Bij Fros draait het helemaal om jou.

Start je een nieuwe sportclub op in een nog onbekende sport? Heb je zin om het samen met jouw collega’s op te nemen tegen andere bedrijven in een volleybalcompetitie? Ben je op zoek naar een sportverzekering voor wanneer je gaat rolschaatsen? Het is onze missie om ervoor te zorgen dat sporters, teams, sportclubs en bedrijven zich helemaal thuis voelen in hun sport. Hoe we dat verwezenlijken? Door te luisteren. We zijn oprecht geïnteresseerd in jouw noden en gaan graag samen aan de slag.

 

De manier, de locatie en het tempo waarop je sport? Die kan jij naar wens bepalen!

Sport op jouw manier. Welke sport je ook beoefent, bij Fros vind je steeds de juiste ondersteuning! Ook minder gekende sporten kunnen steeds bij ons terecht.

Sport op jouw locatie. Waar wil jij graag sporten? Indooractiviteiten in de sportzaal, een sportavontuur in de natuur of een event in je bedrijf – het is allemaal mogelijk!

Sport op jouw tempo. Doorgewinterde sporter of beginner? Bij Fros vind je steeds je gading! Samen gaan we voor een laagdrempelig, kwalitatief en actief aanbod dat toegankelijk is voor iedereen.

Bij Fros beleef je sport – nóg meer dan voorheen – en we heten je graag welkom. Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen. Ons team van enthousiaste en gemotiveerde collega’s staat helemaal klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Meet the team

Wil je de collega’s achter Fros graag wat beter leren kennen? 

Neem dan zeker een kijkje op onze team pagina. 

We promise we won’t bite!  

IMG_20191014_095525444
Ontwerp zonder titel (47)

Goed bestuur

Meer weten over de werking en structuur van Fros? Lees onze statuten en ontdek hoe wij vertrekkende vanuit een goed bestuur de beste service leveren voor onze sporters. 

Onze partners

Samenwerken zit in het DNA van FrosBenieuwd naar onze partners? Hier vind je een volledig overzicht.

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

fros megafoon

Blijf op de hoogte van alles wat we doen!

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles