Bobbejaanlandtrail

Ready? Set. Go!

Op 3 oktober 2021 organiseren Fros en Bobbejaanland een tweede editie van de Bobbejaanlandtrail.

Je vertrekt aan ‘t Plezantste Land voor een uniek parcours door de omliggende Kempense bossen, langs de Kleine Nete en voorbij je favoriete attracties.

Lopers van alle niveaus en zelfs de allerkleinsten zijn meer dan welkom, want we stippelden verschillende routes uit!

Geen loper, maar wel zin om je handen uit de mouwen te steken? Meld je dan aan als vrijwilliger via jurgen.dewulf@fros.be.

In het geval Bobbejaanland noodgedwongen de poort moet sluiten omwille van COVID – 19, zal uw volledig ticket worden terugbetaald.


Datum

3 okt 2021, 9:00

Locatie

Bobbejaanland

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Voorzieningen

Parking
Vestiaire
EHBO
Kleedkamers
Toiletten
Catering
Douches
Lockers

Programma (onder voorbehoud)

De dag begint al in de vroege uurtjes. Het verloop en het dagprogramma* vind je op deze pagina. Meer info over waar je na je deelname aan de Bobbejaanlandtrail kan douchen, of je ook nog een bezoekje aan het park kan brengen en het parcours, vind je op de pagina “Praktisch”.

9 uur: Onthaal en ophalen rugnummer

Vanaf 9 uur ontvangen we je graag in de Arena, bereikbaar van op parking D. Hier kan je tot een kwartier voor de start van je trail je borstnummer afhalen. Dit nummer dien je verplicht goed zichtbaar vooraan op te spelden.

Abonnementhouders van het park, kunnen zich in de Arena aanmelden via de Fast Lane.

10 uur: Opening Bobbejaanland

Bobbejaanland zal ook tijdens de Bobbejaanlandtrail geopend zijn van 10 uur tot 17 uur. Wie zich inschrijft voor de trail, krijgt automatisch ook toegang tot het park. Per deelnemer kan je vier tickets kopen aan voordeeltarief voor je supporters.

10u30: Start 16 KM

De deelnemers aan de langste afstand, gaan als eerste van start. We verwachten iedere deelnemer van de Bobbejaanlandtrail 15 minuten voor aanvang bij de Start, deze zal aangeduid zijn op het Parcours op de achterkant van je borstnummer dat door Fros Multisport Vlaanderen wordt voorzien.

10u45: Start Kidsrun

Ook voor de allerkleinsten is er loopplezier. Om 10u45 uur starten onze sportieve kleine helden aan het 500 of 1000 meter lang parcours langs hun favoriete attracties in Bobbejaanland.

11u15: Start 12 KM

Nadat het startschot voor de Kids Run gegeven is, is het de beurt aan de deelnemers van de 12 kilometer lange Bobbejaanlandtrail. Om 11u worden ze aan het begin van het parcours verwacht om vervolgens om 11u15 aan hun route in en rond Bobbejaanland te beginnen.

11u30: Start 5 KM

De deelnemers aan onze 5 km lange run worden opgedeeld in drie groepen die na elkaar vertrekken.

11u30: Startschot Wave 1
11u45: Startschot Wave 2
12 uur: Startschot Wave 3

Schrijf je meteen in

Datum

3 okt 2021, 9:00

Locatie

Bobbejaanland

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Reacties zijn gesloten.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles