Hoe kan Fros jouw sportactiviteiten ondersteunen?

Lid worden van een sportfederatie is enkel voor sportclubs, toch? Think again! 

Een yoga retreat voor managers die even willen ontsnappen aan de realiteit, een stevige HIIT training exclusief voor dames, een beweegschool voor de allerkleinsten of een mix and match aanbod voor de eeuwige twijfelaars onder ons. Je kan de sportactiviteiten vandaag de dag zo gek niet bedenken.

Sportaanbieders komen steeds meer tegemoet aan de noden van de individuele en zelf georganiseerde sporter door middel van een dynamisch aanbod. En bij een dynamisch aanbod, hoort een dynamische ondersteuning!

Je hebt er misschien nog niet bij stilgestaan dat aansluiten bij een sportfederatie ook een meerwaarde voor jouw organisatie kan betekenen? Of je nu een klassieke sportclub bent, een zelfstandige yogateacher of een organisatie die zich focust op sportkampen en sportstages, bij Fros vind je steeds de ondersteuning waar je naar op zoek bent! We bieden een no-nonsense ondersteuning voor alle soorten sportaanbieders. Administratieve steun, een goede sportverzekering voor je leden, hulp bij subsidies en financiële oplossingen, opleidingen voor trainers, promotie voor je sport(club) én meer. Dit allemaal op maat van jouw noden en wensen.

Benieuwd naar wat Fros voor jouw sportactiviteiten kan betekenen? Neem dan op donderdag 10 juni (20u00) deel aan onze gratis webinar. In een interactieve sessie vertellen we jou wat Fros voor jouw sportorganisatie kan betekenen en beantwoorden we graag al jouw vragen.


Datum

10 jun 2021, 20:00

Locatie

Online

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Schrijf je meteen in

Datum

10 jun 2021, 20:00

Locatie

Online

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Reacties zijn gesloten.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles