Infosessie Fros Jeugdsportfonds 2021

Kan de jeugdwerking in je club wel een extra boost gebruiken? Ontbreekt het soms aan middelen om nieuwe initiatieven op te starten? Heb je vaak het idee dat je goed bezig bent en het fijn zou zijn dat je club daarvoor erkend zou worden?

 

In 2021 lanceert Fros Multisport Vlaanderen met de steun van Sport Vlaanderen voor de 7e maal haar Jeugdsportfonds. Door het groeiende succes van dit initiatief nemen er jaarlijks meer en meer clubs deel en kunnen we tegelijkertijd de clubs ook beter en meer ondersteunen. Indien je initiatieven neemt of verder uitbouwt die de jeugdwerking in jouw club verbeteren, kan je club via dit fonds immers een rechtstreekse toelage bekomen van FROS en ontvang je ook de nodige inhoudelijke feedback waarmee je de jeugdwerking nog kan optimaliseren.


Datum

18 feb 2021, 21:30

Locatie

Online

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Schrijf je meteen in

Datum

18 feb 2021, 21:30

Locatie

Online

Toon op kaart

Georganiseerd door

Fros Multisport Vlaanderen

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Reacties zijn gesloten.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles