VTS opleiding Coach 4 skills

In de zomervakantie organiseert Sporta in samenwerking met Sporta-club KBTS en de Vlaamse Trainersschool de eerste trainersopleiding Coach 4 Skills.

Voor wie is de nieuwe Coach 4 Skills opleiding?

 

Deze opleiding is op maat van alle recreatieve sportclubs die willen inzetten op sportplezier, veelzijdig bewegen en een levenslange actieve levensstijl.

Cursisten die de opleiding volgen leren namelijk alles over alle essentiële bewegingsfamilies die kinderen nodig hebben om een brede sportieve basis te krijgen. Een trainer die het Coach 4 Skills diploma behaalt kan actief zijn binnen verschillende participatiecontexten zoals (multi)sportclubs, op (multi) sportkampen, buurtsport en andere gemeentelijke initiatieven. Ze zullen je graag zien komen.

De Coach 4 Skills is dé trainersopleiding bij uitstek voor alle trainers die er samen met ons in geloven dat een brede motorische ontwikkeling bijdraagt aan een succesvolle sportieve loopbaan.

De opleiding Coach 4 Skills bestaat uit 4 modules.

PS: wist je dat je 50% van je cursusgeld terugbetaald kan krijgen wanneer je slaagt voor je VTS-opleiding? Lees er hier alles over!


Datum

25 jul 2023, 8:30

Locatie

Wilrijk

Toon op kaart

Georganiseerd door

Uncategorized

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Schrijf je meteen in

Datum

25 jul 2023, 8:30

Locatie

Wilrijk

Toon op kaart

Georganiseerd door

Uncategorized

Deze activiteit is inmiddels afgelopen.

Reacties zijn gesloten.

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles