Health Screening 2.0

Een uitgebreide in-company screening

Gezond voornemen met je bedrijf?

Januari 2022, hét moment om ook op de werkvloer die goede voornemens serieus te nemen! Wil jij van 2022 het jaar maken dat er ook binnen jouw bedrijf ingezet wordt op corporate wellbeing? Wil jij samen met je collega’s en medewerkers werk maken van een actievere levensstijl en een goede gezondheid? Dan kunnen Fros en WeCoach – Corporate Wellbeing jou daar wel een handje bij helpen!

 

WeCoach beschikt over innovatieve technologie die het mogelijk maakt om een uitgebreide in-company health screening te organiseren van jouw medewerkers, collega’s en klanten, én dit rechtstreeks te koppelen aan op maat gemaakte health & lifestyle rapportage en adviezen: individueel voedingsadvies, individueel sport- en wellness advies, toelichting en leefstijl advies, en een heuse videobibliotheek.

 

Wens jij jouw bedrijf te laten kennismaken met deze unieke screening?

Nodig dan de verantwoordelijke of beslissingsmaker binnen jouw bedrijf uit, voor één van de GRATIS screeningsdagen op volgende Fros-locaties:

 

  • Gent: maandag 31/01
  • Berchem: woensdag 02/02
  • Leuven: vrijdag 04/02
Deze individuele screening ter waarde van 90 EUR (excl. BTW) wordt éénmalig gratis aangeboden als een introductie van een mogelijke uitgebreide corporate Health Screening 2.0 bij jou op de werkvloer.

Een éénmalig en niet te missen aanbod!

Helemaal coronaproof.

Wecoach

Health Screening 2.0

Bezorg deze info aan de beslissingsmaker van jouw bedrijf!

Een gratis cadeautje om te proeven van dit aanbod, geheel vrijblijvend, helemaal coronaproof.

mockup-206015464

WeCoach - Corporate Wellbeing

Het stimuleren van werknemers en medewerkers tot een gezonde, actieve levensstijl, dat is de missie van WeCoach. Een éénmalige gezondheidsprikkel in de vorm van een in-company Health Screening, een Online Health Program of een gesofisticeerde fitheidstest op de werkvloer? 

Bij WeCoach kan het allemaal!

 

Steek dit alles in een modern technologisch jasje en ervaar zelf de motiverende kracht van de WeCoach community!

Als Fros-lid geniet je van uniek voordeel

Bedrijven die lid zijn van Fros genieten het hele jaar door van een Fros-voordeel van 20% op één van de 6-weken Online Habit Coaching programma’s van WeCoach.

 

Een mooi extraatje voor onze leden, waarvoor wij onze partner WeCoach heel dankbaar zijn!

The Energy Challenge (2)

Benieuwd naar wat Fros
voor jou kan betekenen?

pdf symbool fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles