20-25 september 2021

Meet & Move

Kom in beweging!

Geniet je graag van wat ontspanning na de werkuren? Met vrienden, collega’s of alleen? Wat het al mag zijn: Fros heeft de ideale activiteit voor jou in petto! Of moeten we ‘activiteiten’ zeggen want van maandag 20 tot en met vrijdag 24 september plannen we een week vol sportieve After Work sportsessies in de Blaarmeersen in Gent! Afsluiten doen we op zaterdag 25 september met een heuse Fros Biatlon én een optreden van Gene Thomas. Dit wil je toch niet missen? 

 

Tijdens de Europese Week van de Sport (23-30 september) zet ook Fros haar beste beentje voor en plannen we een week lang sportieve activiteiten voor jou en je collega’s na de werkuren. Dagelijks kan je tussen 18u30 en 20u00 kiezen uit twee verschillende sportactiviteiten. Van yoga op een SUP tot roundnet en supertramp, elke dag heeft een geheel eigen thema! Ontdek het weekprogramma hieronder.

 

Na inspanning hoort natuurlijk ook ontspanning. We verwelkomen je dan ook graag achteraf in onze Fros Bar voor een welverdiend drankje. Heb je nog een honger te stillen? Schuif dan ook gerust nog je voetjes onder tafel dankzij de catering van Le Beach House.

 

Tenslotte sluiten we de week af met een knaller van formaat want op zaterdag 25 september strijkt de Fros Biatlon neer in de Blaarmeersen in Gent. Een unieke combinatie van lopen en schieten voor jong en oud, ervaren en onervaren lopers en schutters. Alsof dat nog niet genoeg is, kan je samen met je collega’s, vrienden en familie genieten van een optreden van de enige echte Gene Thomas!

 

Waar wacht je nog op? Stel jouw persoonlijk programma samen and let the count down begin! 

Weekprogramma

Maandag 20 september – vrijdag 24 september: 18u30 – 20u00 

Zaterdag 25 september: 11u00 – 17u00

 

Aansluitend op de sportactiviteiten kan je steeds terecht in onze sfeervolle Fros Bar voor een hapje en een drankje!

Supertramp ● Bootcamp

MAANDAG 20 SEPTEMBER: Start de week met een boost! Geef je volledig over aan de beats tijdens aerobics op een minitrampoline of ga volledig op in een sweaty bootcamp. Dit allemaal buiten in de natuur en frisse lucht!

Yoga & mindfull walk ● SUP yoga

WOENSDAG 22 SEPTEMBER: Kom even tot rust in het midden van de week en kies uit één van onze twee yoga formules. Een actieve meditatie in de natuur gevolgd door een dynamische yogales binnen, of liever je evenwicht extra op de proef stellen tijdens yoga op een SUP?

Taekwondo ● CombatFit

VRIJDAG 24 SEPTEMBER: Trap het weekend in gang met één van deze uitdagende activiteiten! Beide toegankelijk voor elk type sporter. CombatFit traint je lichaam op een effectieve manier dat het voor een perfecte balans zorgt, terwijl taekwondo vooral bekend staat voor zijn spectaculaire traptechnieken!

Oriëntatiekajak ● SUP

DINSDAG 21 SEPTEMBER: De Blaarmeersen verkennen vanuit je kajak in het het water of toch liever je skills en evenwicht testen op een peddel? Het kan allemaal tijdens Water Tuesday!

Roundnet ● Ultimate Frisbee

DONDERDAG 23 SEPTEMBER: Vlieg richting weekend met deze twee innovatieve sporten. Beide dynamisch en interactief, met spelplezier gegarandeerd voor iedereen. Eenmaal geprobeerd, krijg je er geen genoeg meer van!

Fros Biatlon Oost-Vlaanderen

ZATERDAG 25 SEPTEMBER: Een uniek sportverhaal in Vlaanderen: de Fros Biatlon, lopen gecombineerd met schieten. Gratis schietinitiaties ter plaatse, dus kom zeker eens proeven van deze fantastische sport! Spektakel gegarandeerd, zowel voor deelnemers als supporters.
Schrijf in!

Deelnameprijzen

Per dag kan je steeds deelnemen aan één sportactiviteit. 

Aangezien het de Europese Week van de Sport is, geven wij jou heel graag een extra korting indien je meerdere keren komt bewegen! 

Niet-leden Fros-leden

1 activiteit

16,50 EUR

20% korting

Deadline inschrijvingen: woensdag 15 september 2021, 23u55

Algemene voorwaarden

Foto's website (standaard) - deel 2 (17)

Extra event voor HR-managers

Op dinsdag 21 september organiseren we i.s.m. Sport Vlaanderen vanaf de middag een extra event voor HR-managers. Bedrijven die interesse hebben in vaker bewegen of sporten met het werk, kunnen er alle nodige informatie en inspiratie verkrijgen. Het is helemaal gratis, dus niet te missen indien je hierrond verder aan de slag wil! 

 

Op de planning staat:

 

  • 12u30 – 13u15: Gratis sportief programma. Er is keuze uit een begeleide wandeling of een spelletje Archery Tag.
  • 13u15 – 14u00: Mogelijkheid om jezelf op te frissen na de sportsessie. Verder kan je genieten van een gezond hapje en drankje in de Fros bar. 
  • 14u00 – 15u30: Info- en persmoment rond sporten met het werk.
    • Lancering campagne Sportbedrijf Sport Vlaanderen
    • Sportief aanbod Fros Multisport Vlaanderen
    • Good practice uit de bedrijfswereld
  • 15u30 – 17u00: Netwerkmoment.

Onze partners

Samenwerken zit in het DNA van FrosOok voor dit event werken wij samen met enkele partners. 

Je kan ze hieronder terugvinden.

Benieuwd naar wat Fros
voor jou kan betekenen?

pdf symbool fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles