Sportdiensten

Samen voor een sterk sportlandschap!

Een sterke match!

Zoals onze naam al doet vermoeden, is Fros één van de 7 erkende multisportfederaties in Vlaanderen. Onze focus ligt niet zozeer op één of enkele sporten maar wel op sporters, teams, sportclubs en bedrijven die sport aanbieden en beoefenen. Het is onze missie om iedereen zich thuis te laten voelen in hun sport. Hoe we dat verwezenlijken? Door te luisteren. We zijn oprecht geïnteresseerd in de noden van onze leden.

 

Met bijna 17.000 sportclubs, verspreid over heel Vlaanderen en Brussel, hebben we een gigantisch sportief netwerk dat noch sportdiensten, noch sportfederaties in hun eentje kunnen ondersteunen. Daarom vindt Fros het belangrijk om ook met sportdiensten de handen in elkaar te slaan en samen een sterk team te vormen waar sportclubs en sporters enkel maar beter van kunnen worden.

FROS_NetwerkeventMultisport2022-0158
Onze deelnemers tijdens de Fros Biatlon in Antwerpen.

Wat kan Fros voor sportdiensten betekenen?

Sportdiensten staan het dichtst bij de sportclubs in haar gemeente, ze zijn het eerste aanspreekpunt voor clubs wanneer het aankomt op ondersteuning en accommodatie. Maar wat als het gaat over …

Het zijn maar enkele vragen waar Fros een antwoord op kan bieden en waarbij Fros jouw partner in crime kan zijn. 

Net iets anders ...

Bevinden er zich in jouw gemeente sportclubs die geen klassiek aanbod hebben? Dat kan en dat is ook helemaal geen probleem voor Fros

Hieronder geven we enkele voorbeelden van sportaanbiedingen die we graag mee ondersteunen: 

Wat maakt ons uniek?

Wat Fros zo uniek maakt? Onze out of the box mindset en de persoonlijke aanpak van onze Fros coaches. Het draait om sporten op jouw manier, jouw locatie, jouw tempo. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat alle sporters zich thuis voelen in hun sport. Dit doen we niet enkel door zelf sport te organiseren en promoten, maar door sportaanbieders op een toegankelijke en kwalitatieve manier te ondersteunen.

 

Hoe we dit doen? Door te luisteren. Onze Fros coaches zijn oprecht geïnteresseerd in de noden en behoeften van sporters, sportclubs en iedereen met een hart voor sport. We deinzen dan ook niet terug voor onbekende en innovatieve sporten, integendeel!

 

Benieuwd naar wat we voor jouw sportdienst en sportclubs kunnen betekenen? Nodig ons gerust uit voor een koffie of voor een online kennismaking!

FROS_NetwerkeventMultisport2022-0260

Laten we kennismaken!

Benieuwd naar wat we voor jouw sportdienst en sportclubs kunnen betekenen? 

Nodig ons gerust uit voor een koffie of voor een online kennismaking!

Benieuwd wat Fros voor sportclubs kan betekenen?

pdf symbool fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles