Sporten

Voetbal

De sport die iedereen graag doet!

Voetballen bij Fros

Wil je als voetbalclub graag deelnemen aan een leuke en sfeervolle competitie? Dan kan je bij Fros in de regio Kempen (KAVB Kempen) terecht voor een uitgebreid aanbod. Naast de reguliere voetbalcompetitie worden er bekercompetities, een competitie op zondag en tijdens de zomervakantie georganiseerd. Voor elk wat wils dus!

 

Heb je niet echt interesse om deel te nemen aan een georganiseerde competitie? Geen probleem, ook dan ben je uiteraard welkom bij Fros!

Ontwerp zonder titel (51)

Vind hier je club

Samen aan de slag?

Wil je zelf een voetbalclub opstarten, een voetbaltornooi organiseren of heb je andere vraag? Laat het ons weten en ontdek wat Fros voor jou kan betekenen. 

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles