Sport- en spelpakket voor op de werkvloer

Unplug & Play

Less is more

Weer een heel drukke werkweek en vele uren achter je bureau? Het lijkt steeds alsof je tijd tekort hebt. Dan is net eens rechtstaan en even pauzeren zeker geen extra luxe, wij raden het zelf ten zeerste aan! 

 

Wanneer de werkdruk hoog is, gaan we met z’n allen nog harder en meer werken, minder pauzeren, minder bewegen en ons sociaal contact met de collega’s laten we links liggen. Dit is niet abnormaal, dit is een automatische reactie van velen. Een vicieuze cirkel waar iedereen wel eens in vast komt te zitten. 

 

In dit geval is de uitdrukking LESS IS MORE een understatement. Leg je werk even naast je neer, ontkoppel, ontspan en laad op. Net iets minder tijd spenderen aan je werk en toch productiever zijn, klinkt gek toch? En toch is het mogelijk. Even ontspannen en bewegen verhoogt namelijk de productiviteit en de creativiteit. En dat is niet alles, ook je mentale en fysieke gezondheid zullen hier baat bij hebben!

 

Mocht je je nu afvragen hoe je zo’n korte break nu precies invult, zoek dan niet verder. Fros heeft speciaal voor dit probleem een nieuw, uniek en innovatief concept ontwikkelt.  

You.Fo

Wat is Unplug & Play?

Een sport- en spelpakket dat door Fros verhuurd wordt aan bedrijven die wel eens willen proeven van wat meer beweging op de werkvloer.

Geïnteresseerden zullen dit uniek samengestelde pakket kunnen huren voor minimaal 4 weken.

Het pakket zelf bestaat uit 10 verschillende sporten en spelen die ongetwijfeld in de smaak zullen vallen bij de werknemers.

 

Dit pakket is ontwikkeld en in het leven geroepen met de bedoeling om de werkende bevolking die vaak zit en dus een sedentaire levensstijl hebben, aan te zetten om meer te bewegen en het langdurig stilzitten te doorbreken. 

Unplug
Ontkoppel

Leg je werk en de stress die je ervaart tijdens het werken heel even naast je neer. Maak je even geen zorgen meer om je werk, na je break kan je er weer helemaal opgeladen en fris invliegen. 

Play
Ontspan en laad op

Een korte break waar je even tijd neemt voor jezelf. Gun jezelf dit momentje, kom tot rust en ontspan even. Ga alleen of samen met een collega even bewegen. Het Unplug & Play pakket is de ideale manier om dit te kunnen bewerkstelligen.  

 

 

Na je korte break kan je gewoon weer aan de slag gaan. Ondanks dat je toch je werk even hebt opzijgelegd, zal je merken dat je geen verlies hebt opgelopen.

De voordelen van de korte Unplug & Play break wegen namelijk veel meer op tegenover de tijdsduur van zo’n break. 

 

Unplug & Play

Inhoud van de box

Bij het ontwikkelen van dit pakket is ervoor gezorgd dat alle sporten en spelen simpel en gebruiksvriendelijk zijn. Het Unplug & Play pakket zet zijn gebruikers aan tot meer beweging en ook voldoende spelplezier was een absolute must bij het ontwerpen van het pakket.   

 

Het pakket kan aan een heel voordelige prijs gehuurd worden en moet dus niet meteen aangekocht worden. Als werkgever moet je dus zelf niet meer op zoek naar verschillende sporten en spelen maar kan je met enkele klikken zo’n pakket huren voor enkele weken om er vervolgens meteen aan de slag mee te gaan.  

 

Het pakket kan gereserveerd worden via de website. Als lid van Fros kan je genieten van een voordeeltarief. 

 

Praktische info

De minimale huurperiode van de Unplug & Play box is 4 weken. Dit zodat er voldoende tijd is om alle sporten en spelen te kunnen ontdekken!

Je kan de box ook voor een langere periode aanvragen.

Niet-leden: 99 EUR per 4 weken

Fros-leden: 89 EUR per 4 weken (10% korting)

Wanneer je de box aanvraagt via de website, geldt dit nog niet als reservatie. Na het invullen van het contactformulier zal er contact opgenomen worden om de verdere praktische afspraken te maken.

Bij voorkeur wordt het pakket in één van onze vestigingen (Gent, Berchem of Leuven) zelf opgehaald. Indien moeilijk, kan het pakket ook worden bezorgd aan de op dat moment geldende verplaatsingstarieven.

Hier kan je de algemene voorwaarden teruglezen.

Nieuwsevents (4)

Vraag hier de Unplug & Play box aan!

Heb je nog een vraag of suggestie over dit aanbod?

fros megafoon

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles