Dinsdag 21 september 2021

Meet & Move HR-event

Zet je bedrijf in beweging

Wil jij werk maken van bewegen op het werk en jouw medewerkers de kans geven om zorgeloos te sporten? Kom je graag zelf de positieve effecten van een sportactiviteit na het werk ervaren? Of wens je te ontdekken welke mogelijkheden er zijn rond bewegen met of op het werk en hoe dit bijdraagt tot het algemeen welzijn van je medewerkers en een optimale werksfeer? 

 

Samen met Sport Vlaanderen organiseren we een HR-event waar je heel erg welkom bent! Kom er ontdekken hoe je je werkomgeving nog plezanter én productiever kan maken door in te zetten op een optimale werksfeer waar samen bewegen mee op de agenda staat.

Nieuwsevents (1)
Foto's website (standaard) - Bente

Meet & Move, een uniek event voor HR-managers

Op dinsdag 21 september nodigen Fros Multisport Vlaanderen en Sport Vlaanderen jou met veel plezier uit op de Blaarmeersen in Gent. Laat je er informeren, laat je inspireren, en ga terug met een zak vol ideeën en mogelijkheden voor het creëren van meer vitaliteit en energie op de werkvloer! 

 

Op de planning staat:

 

  • 12u30 – 13u15: Gratis sportief programma. Er is keuze uit een begeleide wandeling of een spelletje Archery Tag.
  • 13u15 – 14u00: Mogelijkheid om jezelf op te frissen na de sportsessie. Verder kan je genieten van een gezond hapje en drankje in de Fros bar. 
  • 14u00 – 15u30: Info- en persmoment rond sporten met het werk.
    • Lancering campagne Sportbedrijf Sport Vlaanderen
    • Sportief aanbod Fros Multisport Vlaanderen
    • Good practice uit de bedrijfswereld
  • 15u30 – 17u00: Netwerkmoment.
Locatie: Blaarmeersen Gent – Le Beach House, Strandlaan 24, 9000 Gent

Gratis inschrijven tot vrijdag 17 september 

Sprekers

Foto's website (standaard) - deel 2 (19)

Ben Weyts

Vlaams minister van Sport

 

Als Vlaams minister van Sport wil Ben Weyts elke Vlaming, van jong tot oud, doen sporten. Voor minder gaat hij niet. Er wordt geïnvesteerd in de topsporters die ons inspireren om te gaan bewegen, maar ook bedrijven worden aangemoedigd om sporten op de werkvloer mogelijk te maken. 

Fros logo verticaal_gekleurde achtergronden

Silke Veeckman

Fros Multisport Vlaanderen

 

Als projectcoördinator bedrijfssport tracht zij zo veel mogelijk bedrijven te inspireren om samen met collega’s te bewegen! Ze geeft daarbij steeds het goede voorbeeld en sport ook zelf in haar vrije tijd: van lopen tot wielrennen, van tennissen tot volleybal. Maar ook voor een spelletje Kubb of Roundnet is ze graag van de partij!

logo_UGent_NL_RGB_2400_kleur-op-wit

Good practice

Universiteit Gent

 

Een personeelslid van de Universiteit Gent komt vanuit eigen ervaring vertellen waarom zij bewegen met collega’s en wat ze zoal doen. Universiteit Gent organiseert zelf tal van interne activiteiten, maar doen ook frequent mee met externe activiteiten zoals bedrijvencompetities, loopevents, de Internationale Bedrijfssportspelen, etc.

Ook heel wat activiteiten voor jouw werknemers

Van yoga en mindfulness tot SUP, Ultimate Frisbee, taekwondo en een biatlon event… tijdens de Meet & Move week van 20 t.e.m. 25 september staan er ook een heleboel leuke After Work activiteiten op de agenda voor jou en jouw collega’s! Nodig jouw collega’s dus zeker uit om samen een avond te sporten en daarna een glaasje te drinken in de après-sport Fros Bar.

Foto's website (standaard) - deel 2 (18)

Schrijf je in

Benieuwd naar wat Fros
voor jou kan betekenen?

pdf symbool fros

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles