Schrijf in voor de Maand van de Sportclub 2023!

Inhoud

Wij weten het al langer dan vandaag: sporters beleven meer, zeker in een sportclub! Daarom ondersteunt Fros in september opnieuw de ‘Maand van de Sportclub!’. Zet ook jouw sportclub haar deuren open in september?

Wat is de Maand van de Sportclub?

Elk jaar organiseert Sport Vlaanderen i.s.m. de lokale besturen en de sportfederaties de Maand van de sportclub. Tijdens deze maand willen we sportclubs in de kijker plaatsen en ervoor zorgen dat mensen de weg naar de sportclubs vinden.

   

Het is de bedoeling dat sportclubs in september iedereen uitnodigen om kennis te maken met de sporttak en de sportclub. Dit kan door een reguliere clubtraining open te stellen voor niet-leden, een kennismakingsevent te organiseren of door je club in de kijker te plaatsen op sociale media. Clubs bepalen helemaal zelf op welke manier ze deelnemen aan deze campagne.   

 

Sport Vlaanderen, steden en gemeenten en sportfederaties zorgen dan weer voor gepersonaliseerd promotiemateriaal, promoten de campagne, geven prijzen weg aan deelnemende sportclubs, …

Zet ook jouw sportclub in de kijker tijdens de Maand van de Sportclub!

Wil jouw sportclub ook deelnemen aan de Maand van de Sportclub? Dan is dit wat je moet doen:

 

  • Registreer jouw club op de website van Sport Vlaanderen
  • Organiseer één of meerdere acties in september (hier vind je alvast wat inspiratie)
  • Promoot de actie “Breng je sportclub naar school” (27 september) bij je jongere leden

Wanneer je je club voor 1 juli registreert, ontvang je van Sport Vlaanderen een gepersonaliseerde spandoek (met vermelding van de naam van de club) en maak je kans om enkele mooie prijzen te winnen (20 waardebonnen van 200 Euro en 5 opleidingscheques initiator van VTS)!

 

Daarnaast zorgt Sport Vlaanderen ook voor:

 

  • Affiches van de actie.
  • Allerhande digitaal promotiemateriaal (opdrukaffiche, affiche, beelden voor sociale media, …)
  • Vermelding van je club op de website van Sport Vlaanderen
  • Promotie op Vlaams niveau (via mediapartner, …)

Zin om het nieuwe seizoen te starten met een voorsprong? Doe dan mee aan de Maand van de Sportclub! Het is de ideale manier om jouw sportclub in de kijker te zetten en om nieuwe leden aan te trekken.

Breng je sportclub naar school

De actie ‘Breng je sportclub naar school’ wordt op woensdag 27 september georganiseerd door Sport Vlaanderen en MOEV. Samen met de Vlaamse scholen, de lokale besturen, sportfederaties en sportclubs roepen we alle leerlingen op om in de outfit van hun favoriete sport(club) naar school te gaan. Zo treden de leerlingen op als ambassadeur en kunnen ze hun sportclub in de kijker plaatsen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Delen:

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles