#Sportclubbing campagne van start!

Inhoud

Sporten in een sportclub heeft zó véél meer voordelen: het is kwalitatief, gezond, sociaal, energiek. Vergeet ook niet de sportinfrastructuur, de trainers, de onmisbare vrijwilligers, de sfeer en menselijke warmte. Kortom: je kan sporten, maar je kan ook sportclubben!

 

Met een reeks video’s brengen de Vlaamse Sportfederatie en de verschillende Vlaamse sportfederaties de meerwaarde van clubsport met een knipoog in beeld. Hou het de komende weken zeker in de gaten via sociale media. We trappen de campagne #Sportclubbing vandaag alvast af met een flinke portie feel good. Bekijk het hieronder!

Behind the scenes

Een huzarenstukje was het, maar de Vlaamse Sportfederatie is trots dat ze er met het enthousiasme van de sportfederaties in slaagden om de campagnevideo te realiseren.

 

Met maar liefst 32 verschillende sporten (en échte sportclubbers!) in the picture, brengen we de diversiteit aan sporten en meteen ook het plezier en groepsgevoel in de sportclub naar voor. Want #sportersbelevenmeer. En sporters in clubverband al helemaal!

 

Die meerwaarde brengen ze in beeld doorheen de campagne, binnenkort ook vanuit verschillende, andere invalshoeken. En dat allemaal rond de centrale hashtag #Sportclubbing.

Vind je sportclub

Samen met de sportfederaties hopen we in heel Vlaanderen jongeren én volwassenen warm te maken om opnieuw of voor het eerst aan te sluiten bij een sportclub. Overtuigd? Dan vind je misschien de sportclub van je dromen op www.sportclubbing.be en sport je voortaan in goed gezelschap!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Ontdek de spelregels van kubb bij Fros

Ontdek de spelregels van kubb

De zomer is hier, de zon schijnt en het is tijd om naar buiten te gaan voor wat actief plezier! Kubb is een fantastisch buitenspel

SEO tips voor sportclubs

5 SEO-tips voor jouw sportclub

Veel sportclubs merken dat hun online zichtbaarheid te wensen overlaat. Ondanks hun enthousiaste inspanningen om nieuwe leden aan te trekken en evenementen te promoten, blijven

Delen:

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles