Maak kennis met Frossie en ontdek onze nieuwe FAQ-pagina!

Vragen Stel ze aan Frossie!

Inhoud

Bij Fros draait alles om avontuur een zorgeloze sportbeleving. We streven er altijd naar om onze leden te ondersteunen bij het sporten op hun eigen manier, hun eigen locatie en hun eigen tempo. Daarom lanceren we vandaag enkele nieuwkomers om jouw club nog beter van dienst te kunnen zijn!

Vraag het aan Frossie 🚀

Laten we beginnen met een vrolijke begroeting aan Frossie, onze nieuwste toevoeging aan de Fros-familie! Frossie staat dag en nacht voor je klaar als jouw persoonlijke gids. Of je nu vragen hebt over lidmaatschap, sporten in het buitenland of een ongevalsaangifte, Frossie is er om te helpen! Met een warme glimlach en eindeloos enthousiasme is Frossie de perfecte metgezel voor jouw sportieve avonturen bij Fros.

Ontdek de gloednieuwe FAQ-pagina!

Maar dat is nog niet alles! We zijn ook blij om onze gloednieuwe FAQ-pagina te lanceren, speciaal ontworpen om al jouw vragen te beantwoorden en jouw sportervaring zorgeloos te maken. Met handige categorieën en duidelijke antwoorden is het gemakkelijker dan ooit om de informatie te vinden die je nodig hebt om het meeste uit je tijd bij Fros te halen.

 

Van praktische informatie over lidmaatschap tot tips voor sportschutters en alles daartussenin, onze FAQ-pagina is er om jou 24/7 verder te helpen. En als je iets niet kan vinden, staan Frossie en de Fros medewerkers nog steeds voor je klaar om je te helpen!

Stel je vragen voor de Fros podcast 🎙️

Maar wacht, er is nog meer! We hebben nog een laatste spannende aankondiging die je niet wilt missen. Later dit jaar lanceren we onze allereerste podcast, en we hebben JOUW hulp nodig! We roepen al onze clubs en leden op om vragen in te sturen voor onze podcast. Of het nu gaat om financieel advies, tips om je club toegankelijker te maken of inzichten en de toekomst van sportclubs: geen vraag is ons teveel! 

 

En hier komt het beste deel: we zullen je vragen beantwoorden met de hulp van experts van de Hogeschool West-Vlaanderen.

 

Dus stuur je vragen vóór 1 juni in en krijg deskundig advies rechtstreeks van de bron!

Tot snel?

We hopen dat deze toevoegingen aan ons aanbod jullie sportervaring nog leuker zullen maken! Als je nog meer ideeën hebt of als er iets is waar we mee kunnen helpen, laat het ons dan weten!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Delen:

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles