Clubgrade is on fire 🚀

Inhoud

Samen alles geven!

Wat de Vlaamse Sportfederatie doet met Clubgrade, is niet zomaar sportclubondersteuning, het is veel meer dan dat! Jullie weten het beter dan wie dan ook. De sportclub is een plek waar mensen elkaar ontmoeten, waar iedereen zich thuis voelt en zich kan ontplooien. Maar zo’n zalige omgeving ontstaat helaas niet vanzelf, een sportclub besturen vraagt veel vaardigheden. Niet alleen je club managen is een uitdaging, maar ook intermenselijke thema’s kunnen voor uitdagingen zorgen; 

 

  • onvoldoende vrijwilligers;
  • ontoereikende communicatie;
  • ouders van leden die niet betrokken zijn;

Clubgrade komt tot de oplossing! En wat Clubgrade zo uniek maakt, is de aanpak. In plaats van alleen met het clubbestuur te werken, wordt iedereen mee aan tafel genomen. Trainers, ouders, jeugd, bestuurders, vrijwilligers… Iedereen kan zijn zegje doen en vooral ook luisteren naar elkaar. Samen met de Clubgrade-begeleiders komen jullie niet alleen tot een oplossing, maar wordt er ook meer betrokkenheid en motivatie gecreëerd doorheen heel de club. 

 

👉🏽 Lees hier de getuigenissen van enkele clubs die al overtuigd zijn van Clubgrade. 

Startpakket en gratis online infosessie voor clubs

Heb je interesse in Clubgrade maar wil je je graag nog extra informeren? Via de website van de Vlaamse Sportfederatie kan je ook heel gemakkelijk een (digitaal) startpakket aanvragen of downloaden, zo je alle nodige informatie direct bij de hand. Handig op de volgende bestuursvergadering!    

 

Een stapje verder? Schrijf je in op één van de gratis online infosessies. Daar kom je er alles te weten over wat een Clubgrade praktisch inhoudt en waarom elke sportclub baat heeft om een Clubgrade te volgen. Geen verplichting achteraf! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

Delen:

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles