De eendagsverzekering voor al je nevenactiviteiten!

Inhoud

Het geheim achter de ééndagsverzekering van Fros gaat verder dan alleen maar een praktische verzekering. Geïnspireerd door het belang van veiligheid en gemoedsrust voor sportclubs en hun deelnemers, is dit een goed doordacht concept dat gewaardeerd wordt door onze aangesloten clubs. Wil je meer te weten komen over deze fantastische aanvulling op ons verzekeringsaanbod voor sportclubs? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Wat is de ééndagsverzekering van Fros?

Een verzekering voor één dag, wat heeft dat te maken met sport zou je je kunnen afvragen. Wel, de ééndagsverzekering van Fros is een waardevolle toevoeging aan ons verzekeringsaanbod, exclusief en gratis beschikbaar voor onze aangesloten clubs. Het biedt de mogelijkheid om niet-leden te verzekeren tijdens promotionele en occasionele (neven)activiteiten georganiseerd door de club. Of het nu gaat om een opendeurdag, een jubileumviering of een gezellige barbecue of spaghettiavond voor familie en sympathisanten, deze verzekering biedt dezelfde uitgebreide dekking als onze jaarverzekering, waardoor deelnemers met een gerust hart kunnen deelnemen aan de activiteiten.

Voor wie is deze verzekering?

De ééndagsverzekering van Fros is er speciaal voor onze aangesloten clubs, waardoor ze hun nevenactiviteiten veilig en zonder zorgen kunnen organiseren. Het stelt clubs in staat om niet-leden te beschermen tijdens verschillende gelegenheden, van kleine initiatiesessies of een clubuitstap, tot grootschalige evenementen zoals clubkampioenschappen.

 

De verzekering geldt vervolgens voor alle deelnemers, alsook de aanwezige vrijwilligers en medewerkers. Dit voor alles wat er gebeurt tijdens de activiteit zelf, alsook de weg naar en van de activiteit.

Wat dekt het precies?

Net als onze jaarverzekering biedt de ééndagsverzekering uitgebreide dekking voor alle deelnemers aan de georganiseerde activiteiten. Van kleine blessures tot incidenten met materiële schade, deze verzekering zorgt ervoor dat alle deelnemers goed beschermd zijn.

 

Onder deze verzekering valt:

  • Lichamelijke ongevallen
  • Burgerlijke aansprakelijkheid ingevolge lichamelijke en/of materiële schade veroorzaakt aan derden
  • Burgerlijke en strafrechtelijke verdediging

Wat is het verschil met een eventverzekering?

De ééndagsverzekering is gratis voor onze aangesloten clubs, de eventverzekering is een betalend aanbod voor niet-leden, of voor leden indien het gaat over grote, meestal commerciële, evenementen op regelmatige basis (bv. maandelijks). Dit kan dan niet als promotionele activiteit bekeken worden, en valt dus niet onder de gratis ééndagsverzekering.

 

Op basis van een aantal parameters, zoals clubs is lid/niet-lid, aard activiteit en aantal deelnemers, wordt het tarief per deelnemer op maat bepaald van het event.

Zorgeloos organiseren

Beide verzekeringen bieden alvast gemoedsrust en ondersteuning, zodat clubs en organisaties zich kunnen concentreren op waar ze het beste in zijn: het bevorderen van sport en haar community. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe de ééndagsverzekering of eventverzekering van Fros jouw club kan helpen bij het organiseren van veilige en succesvolle evenementen!

 

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe de ééndagsverzekering of eventverzekering van Fros jouw club, bedrijf of organisatie kan helpen bij het organiseren van veilige en succesvolle evenementen! Stuur een mail naar leden@fros.be of vul ons contactformulier in voor meer informatie.

 

Bij Fros staan we steeds klaar om te ondersteunen bij al jullie sportieve avonturen!

Sportverzekering Fros: een praktische handleiding

Is een sportverzekering verplicht voor een sportclub? En zo ja, waar moet ik dan allemaal op letten bij het kiezen van een sportverzekering? Voor welke risico’s zijn we verzekerd en wie kan er gebruik van maken? Welke aanvullende verzekeringen kan ik allemaal nemen? Tal van vragen waar je graag een duidelijk antwoord op wil. Zoek niet langer! Met onze praktische verzekeringshandleiding willen Fros en Ethias jou in mensentaal een antwoord geven op al deze vragen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Meer nieuws

VIP2024-sportclub

Word VIP2024-sportclub!

VIP2024, ben jij al op de hoogte? Onze topsporters stomen zich klaar voor de Olympische en Paralympische Spelen in Parijs. Samen met Sport Vlaanderen, de

Delen:

Bedankt om je in te schrijven op onze nieuwsbrief.

Je ontvangt als eerste al onze nieuwe blogposts, webinars, events en nog zo veel meer plezante info over sport!

 

Het Fros team

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer!

Benieuwd wat Fros allemaal kan betekenen voor jouw bedrijf, sportclub of sport? Vul onderstaand formulier in en ontvang meer info over onze sporten, activiteiten, verzekeringen, ondersteuning en nog zo veel meer.

 

Eén van onze collega’s neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Subscribe To Our Weekly Newsletter

Get notified about new articles